Maskinfabrik i Kvistgård​

Vision og værdier​

​Maskinværksted i Kvistgård som ønsker at være førende underleverandør i regionen og blive betragtet som en fleksibel samarbejdspartner af vores kunde.

  • Vi har 20 års erfaring som underleverandør.
  • Vi laver spåntagende bearbejdning på CNC-Drejebænke og CNC-fræsere vi har automatiske produktions faciliteter med ABB Robotter, og en veludviklet logistik funktion med adgang til et stort alsidigt net af leverandører.
  • Vi CNC- bearbejder montage klare komponenter. Fra små til store serier, med præcis levering. Vi kan når alt regnes med matche priserne i Kina og andre lavtløns områder men i en Dansk Kvalitet.
  • Vi rømmer og trækker noter på hydraulisk rømmemaskine med 10 ton ræk og 1300 i mm vandring.
  • Vi CNC-drejer op til ø700mm x 2300 mm på CNC- styrede drejebænke.
  • ​Vi fræser på CNC- styrede bearbejdningscentre med arbejdsområde op til 1600 x 800 x 800 mm, monteret med udrustning for 4 og 5 akset bearbejdning.
  • Vi er specialister i design og indkøb af alle former for støbegods, også Aluminium og Syrefaste rustfri legeringer.

Vores produkter tilrettelægges i samarbejde med kunden, baseret på kundens behov.

Rummelig Arbejdsplads​

Alle vores medarbejdere er selvstændigt og har frihed indenfor fastlagte rammer. Vi hjælper hinanden og respekterer forskellighed. Vi tilpasser vores profil, for at kunne fastholde de dygtigste medarbejdere. Så vi kan opretholde og udnytte de individuelle personers egenskaber og evner, opfordrer vi vores medarbejdere til at komme med forslag til forbedringer af diverse processer. Således arbejder vi sammen mod de fælles mål i virksomheden.​​

Vi kan når alt regnes med matche priserne i kina og andre lavtløns områder​.​​​

​Maskinfabrikken Metalteknik

CVR: 27472397

​Egeskovvej 21

3490 Kvistgård